Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Közzétette jan 1, 2019 itt: A KÖVI szervezésében, Alumni, Hírek, Programok

20 éves a KÖVI!

20 éves a KÖVI!

Kedves hajdani és jelenlegi Hallgatónk, Oktatónk!

Emlékszel még arra, hogy mikor szereztél diplomát a Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézetben? Olyan régen volt, hogy már nem is emlékszel rá? Vagy mintha tegnap lett volna?

Akármikor is, egy biztos: valamikor az elmúlt 20 évben. Mi, akik a kezdetektől a KÖVI oktatói vagyunk, el sem hisszük, hogy az Intézet alapításának éve: 1998. Az elmúlt húsz évben hozzávetőleg 3500 hallgató szerzett diplomát nálunk, közöttük Te is.

torta

Szeretnénk ezt a szép jubileumot méltón megünnepelni. A tanév eleji Oktatói értekezleten, szeptember végén sok ötlet merült föl az oktatókban. Alumni találkozó, szakmai fórumok, tréningek, vezetői fitnessz, vezetésfejlesztési konferencia, emlékkötet… csak hogy néhányat említsünk. Az azonban, hogy a sok ötletből mennyi, és milyen módon válik valóra, azon is múlik, hogy Ti, a hajdani és a jelenlegi hallgatóink és oktatóink mibe tudnak bekapcsolódni. Nemcsak résztvevőkre, szervezőkre, megvalósítókra, sőt akár még új ötletekre is számítunk!

Annak érdekében, hogy minél több hallgatót és oktatót mozgósítani tudjunk, és olyan programokat szervezzünk, amire valós igény van, készítettünk egy kérdőívet. A válaszadók száma és véleménye alapján tudjuk véglegesíteni a programtervet.

Kérjük, akármilyen emlékeid is vannak a KÖVI-ről, szánj 20 percet a kérdőív kitöltésére. Erre 2019. január 7-ig van lehetőséged.

A kérdőív kitöltéséhez KATTINTS IDE!

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk az emlékprogram valamelyik rendezvényén!

Addig is köszönjük az együttműködésedet és jó munkát kívánunk!

Köszönettel és üdvözlettel: a szervezők