Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Rólunk mondták

Rólunk mondták

KÖVI: a legjobb hely annak, aki tanulni akar kudarcok nélkül. Minőségi tudás, jó hangulat. Imádtam.

“Megtisztelő volt számomra,hogy a szakmában a legnevesebb oktatók óráit hallgathattam és a legújabb, friss szakmai eredményeket, elméleteket megismerhettem. Személyes véleményem, hogy ma Magyarországon az Önök köznevelési vezető képzése a legszínvonalasabb, ezt a tanulók felé felállított magas elvárásokra, a tantárgyak tartalmára, az oktatók hitelességére és tudására, valamint a képzésszervezők gyors, pontos, segítőkész hozzáállására alapozom.” Budapesten végzett hallgató (2018)

“Színvonalas és egyben jó hangulatú képzésen vehettem részt a KÖVI szervezésében. Az oktatók jól felkészülten és naprakészen, e mellett rugalmasan tartották a képzést. Nagyon jól éreztem magam és szívesen vettem részt a két éves közoktatás vezető képzésen, mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Nagyon jó a képzés, sokat tanultam!

“A KÖVI Iroda munkatársai minden megkeresésem alkalmával segítőkészek voltak. Köszönöm a munkájukat!” Budapesten végzett hallgató (2018)

“…hálás köszönetet mondok Önnek mindazért a tudásért, amit megszerezhettem az ön által vezetett intézetben. Köszönetet mondok mindazért a segítőkészségért, támogatásért, amely végzettségem megszerzése folyamatában mindvégig megnyilvánult az Önök részérői. Köszönetet mondok mindazért a megannyi jószándék kifejeződésért, amit megtapasztalhattam az Önök részérői, s ami ismereteim bővülése mellett nagyban növelte az emberségbe vetett hitemet is. Örömmel fejezem ki az iroda munkatársainak tevékenysége iránti nagyrabecsülésemet és elismerésemet. Kovácsné Börcsök Klaudia, Török Erika, Fohsz Réka és Zélity Alexandra gondoskodó odafigyeléssel párosuló professzionális ügyintézése mintaként szolgálhat bármely oktatásszervezéssel foglalkozó szervezet számára. Humánumuk példaértékű, nagyon jó érzés volt hallgatóként kapcsolatban állni e kiváló emberekkel.” Szegeden végzett hallgató (2017)

“…nagyon köszönöm, hogy a KÖVI-tanulmányaim idején az iroda dolgozói minden felmerülő problémás kérdés megoldásában professzionálisan segítettek nekem, nekünk, hallgatóknak!” Budapesten végzett hallgató (2016)

„Tökéletesen alkalmazkodott a gyakorló tanár igényeihez, lehetőségeihez, terhelhetőségeihez” végzett hallgató (2015)

„Pozitívum volt a sok írásbeli beadandó, könnyebben beilleszthető volt az életünkbe, mint a szóbeli vizsgára készülés + a vizsgák miatt sem kellett utazni” végzett hallgató (2015)

Soroljon fel három olyan dolgot, amit legjobbnak tartott a képzésben, amiért érdemes volt ide járni:  1. felkészült oktatók 2. jó hangulatú, profi képzés 3. csoporttársak lelkesedése és az együttgondolkodás” végzett hallgató (2015)

Soroljon fel három olyan dolgot, amit legjobbnak tartott a képzésben, amiért érdemes volt ide járni:  1. szakmai ismeretek, kompetenciák fejlesztése 2. jó előadók 3. jó hangulat” végzett hallgató (2015)

Soroljon fel három olyan dolgot, amit legjobbnak tartott a képzésben, amiért érdemes volt ide járni:  1. Sok új ismeretekkel gyarapodtam 2. megerősített gyakorlati munkában 3. hasznos elméleti és módszertani tudás” végzett hallgató (2015)

„Azt gondolom, ha minden felsőoktatási intézményben így állnának a hallgatókhoz, az mindenki megelégedésére szolgálna. Én személy szerint csak dicsérni tudom az Iroda minden munkatársát. A 4 diplomám megszerzése során igen ritkán találkoztam ennyire empatikus és segítőkész dolgozókkal.
Köszönjük a segítségüket!” Budapesten végzett hallgató (2015)

„Elismerésemet szeretném kifejezni a KÖVI Iroda munkatársai munkavégzésével kapcsolatosan. Szívesen fordultam hozzájuk, mindig készségesek, segítőkészek, udvariasak voltak. Azonnal intézkedtek. Felhívták a figyelmemet, ha határidő közelben még valamit nem készítettem el. Felajánlották a segítségüket.Példaértékű munkát végeznek! Gratulálok! Örülök, hogy a KÖVI hallgatója lehettem minden tekintetben!”
Szegeden végzett hallgató (2015)

„A képzésnek óriási kapcsolatépítő ereje volt, a hallgatótársakkal való rendszeres találkozások tapasztalatcserére is remek lehetőségek voltak. Oktatóink nívós szakemberek, kiváló előadók voltak.”
Pécsen végzett hallgató (2003)

„Nagyon jól éreztem magam a képzés alatt. Jó kapcsolat alakult ki az előadók és a hallgatók között. Tovább kellene építeni a képzést, hiszen mindig van valami új, amiért érdemes.”
Szegeden végzett hallgató (2003)

„A Holland-magyar vezetőképző programon megismert Iskolavezetés és fejlesztés I-II. kiadványt rendkívül jónak tartom.”
Budapesten végzett hallgató (2003)

„Pozitív dolognak tartottam a képzés során a kollégák között kialakult jó kapcsolatot, a tapasztalatok átadását, a különböző tréningeket és nem utolsó sorban azt, hogy a tanulással szellemi képességeinket fejlesztettük.”
Szegeden végzett hallgató (2004)

„Jó megoldás, hogy a képzés kommunikációs tréninggel indult. A csoport tagjai megismerhették egymást. Értékes és hasznos volt az ország különböző területein dolgozó kollégák tapasztalatait megismerni.”
Budapesten végzett hallgató (2004)

„Szerencsém volt, mert olyan csoportban tanulhattam, ahol a közoktatási rendszer minden területéről volt képviselő – egymástól is sokat tanulhatunk!”
Békéscsabán végzett hallgató (2003)