Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Közzétette jan 13, 2019 itt: Hírek, Holland-magyar intézményvezető és középvezető képzés, Intézményi stratégia az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére, Képzéseink, Mentorpedagógus képzés

Eljött újra a tanulás ideje!

Eljött újra a tanulás ideje!

Eljött újra a tanulás ideje: a holland és magyar egyetemi és oktatáskutatói bázisra építő, 20. születésnapját ebben a tanévben ünneplő SZTE KÖVI (Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet) 2019 februárjában ismét elindítja magas minőségű szakvizsgás képzéseit.

stratégák

Itt az idő a döntésre:

  • szakvizsgával már rendelkezők részére 3 képzési területen kínáljuk a szakmai gyarapodás, gazdagodás, kiteljesedés lehetőségét – nálunk a legjobbaktól tanulhatsz: oktatóink szakterületük kiváló és elismert szakemberei: kitűnő oktatói gárdánk garanciát jelent a minőségi, magas színvonalú képzésre!
  • ha még nincs szakvizsgád, akkor pláne köztünk a helyed: csoportjaink az ország 3 nagyvárosában (Szegeden, Budapesten és Kecskeméten) indulnak (ha ennél közelebbi helyszínt szeretnél, jelezd azt nekünk)!
  • ha a minőség mellett fontos a jó ár is, ne habozz: hasonlítsd össze árainkat a máshol elérhető képzések áraival, s már nyomhatod is a “jelentkezés” gombot!
  • ha netán ez sem lenne elég, vedd igénybe kedvezményeinket – ilyet máshol úgysem találsz!

pingvinek vezetővel22

Te is vezetőnek születtél?

Te is úgy érzed, hogy vezetőnek születtél? Köztünk a helyed!

A KÖVI-ben felkészítünk a vezetői és középvezetői feladatok valamennyi “szépségére”, kihívásaira!

Jelenlegi és leendő vezetők (iskolai-igazgatók, óvodavezetők, helyettesek, munkaközösség-vezetők, pályázni kívánó pedagógusok, óvodapedagógusok, fenntartók oktatásirányítással és tervezéssel foglalkozó munkatársai) számára magas minőségű, megújított tartalmú képzést és rugalmas időbeosztást kínálunk – mindezt korrekt áron, nagyszerű kedvezményekkel!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

 

mentor új

Legyél Te is mentor!

Jó szívvel ajánljuk Neked és Kollégáidnak februárban induló megújult tartalmú szakvizsgás mentorképzésünket!

A képzést olyan elhivatott pedagógus szakembereknek ajánljuk, akik értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek és ennek birtokában mások pályára készülését, pályára állását, pályán maradását és hivatásbéli kiteljesedését hatékonyan kívánják támogatni – mi ezt a magunk részéről magas minőségű képzéssel és korrekt árakkal támogatjuk!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

 

agresszió stop

Készüljünk fel az agresszió megelőzésére és kezelésére!

A pedagógusokat és a szülőket egyaránt egyre inkább nyomasztja az iskolában megjelenő agresszió.

Van-e megoldás, ellenszer?

A KÖVI legújabb szakvizsgás képzésében hatékony támogatást nyújtunk az intézmények, vezetők és pedagógusaik számára.

A képzést Nektek kínáljuk:

  • olyan intézményvezetőknek, továbbá az intézményvezetés tagjainak, középvezetőknek, akik fontosnak tartják, hogy iskolájukban tudatosan és hatékonyan lépjenek fel az agresszióval szemben, illetve akik ezt a jelenséget intézményi szinten is szeretnék megelőzni.
  • olyan pedagógusoknak, akik szerepet vállalnak a biztonságos iskola kialakításában, az ezzel kapcsolatos stratégia megalkotásában.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

Minőségi képzéssel, színes választékkal, versenyképes árakkal és nagy szeretettel várunk képzéseinkre!

Ha döntésedhez segítségre lenne szükséged, várjuk jelentkezésedet még ma!

Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet

Telefon/fax: +36 62/544-154 és +36 62/544-299
E-mail: homakovi@kovi.u-szeged.hu
H-6720 Szeged, Dugonics tér 13.

http://kovi-vezetokepzes.hu