Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Közzétette aug 20, 2018 itt: Hírek, Holland-magyar intézményvezető és középvezető képzés, Intézményi stratégia az iskolai agresszió kezelésére és megelőzésére, Képzéseink, Mentorpedagógus képzés

Vége van a nyárnak!

Vége van a nyárnak!

Vége van a nyárnak – már csak néhány nap, és újra gyerekzsivajjal telnek meg óvodáink és iskoláink: hamarosan beköszönt a 2018/19-es tanév!

Mi is hamarosan beindulunk – van még néhány szabad helyünk azok számára, akik közénk szeretnének tartozni!

Eljött újra a tanulás ideje: a holland és magyar egyetemi és oktatáskutatói bázisra építő, 20 éves múltra visszatekintő SZTE KÖVI (Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet) 2018 szeptemberében ismét elindítja magas minőségű szakvizsgás képzéseit.

ébresztőóra

Itt az idő a döntésre:

  • szakvizsgával már rendelkezők részére 3 képzési területen kínáljuk a szakmai gyarapodás, gazdagodás, kiteljesedés lehetőségét – nálunk a legjobbaktól tanulhatsz: oktatóink szakterületük kiváló és elismert szakemberei: kitűnő oktatói gárdánk garanciát jelent a minőségi, magas színvonalú képzésre!
  • ha még nincs szakvizsgád, akkor pláne köztünk a helyed: csoportjaink az ország 3 nagyvárosában (Szegeden, Budapesten és Kecskeméten) indulnak (ha ennél közelebbi helyszínt szeretnél, jelezd azt nekünk)!
  • ha a minőség mellett fontos a jó ár is, ne habozz: hasonlítsd össze árainkat a máshol elérhető képzések áraival, s már nyomhatod is a “jelentkezés” gombot!
  • ha netán ez sem lenne elég, vedd igénybe kedvezményeinket – ilyet máshol úgysem találsz!

vezető - halak

Te is vezetőnek születtél?

Te is úgy érzed, hogy vezetőnek születtél? Köztünk a helyed!

A KÖVI-ben felkészítünk a vezetői és középvezetői feladatok valamennyi “szépségére”, kihívásaira!

Jelenlegi és leendő vezetők (iskolai-igazgatók, óvodavezetők, helyettesek, munkaközösség-vezetők, pályázni kívánó pedagógusok, óvodapedagógusok, fenntartók oktatásirányítással és tervezéssel foglalkozó munkatársai) számára magas minőségű képzést és rugalmas időbeosztást kínálunk – mindezt korrekt áron, nagyszerű kedvezményekkel!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

 

mentor új

Tudtad-e, hogy képzési palettánk legnépszerűbb eleme a megújult mentorképzésünk?

Jó szívvel ajánljuk Neked és Kollégáidnak szeptemberben induló szakvizsgás mentorképzésünket!

A képzést olyan elhivatott pedagógus szakembereknek ajánljuk, akik értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek és ennek birtokában mások pályára készülését, pályára állását, pályán maradását és hivatásbéli kiteljesedését hatékonyan kívánják támogatni – mi ezt a magunk részéről magas minőségű képzéssel és korrekt árakkal támogatjuk!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

 

agresszió stop

Mit tehetünk az agresszió ellen?

A pedagógusokat és a szülőket egyaránt egyre inkább nyomasztja az iskolában megjelenő agresszió.

Van-e megoldás, ellenszer?

A KÖVI legújabb szakvizsgás képzésében hatékony támogatást nyújtunk az intézmények, vezetők és pedagógusaik számára.

A képzést Nektek kínáljuk:

  • olyan intézményvezetőknek, továbbá az intézményvezetés tagjainak, középvezetőknek, akik fontosnak tartják, hogy iskolájukban tudatosan és hatékonyan lépjenek fel az agresszióval szemben, illetve akik ezt a jelenséget intézményi szinten is szeretnék megelőzni.
  • olyan pedagógusoknak, akik szerepet vállalnak a biztonságos iskola kialakításában, az ezzel kapcsolatos stratégia megalkotásában.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

 

Minőségi képzéssel, színes választékkal, versenyképes árakkal

és nagy szeretettel várunk őszi képzéseinkre!

Ha döntésedhez segítségre lenne szükséged, várjuk jelentkezésedet még ma!

Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet

Telefon/fax: +36 62/544-154 és +36 62/544-299
E-mail: homakovi@kovi.u-szeged.hu
H-6720 Szeged, Dugonics tér 13.

http://kovi-vezetokepzes.hu